Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Δήλωση του Προέδρου του Σ.Ο.Σ Γιάννη ΜΑΓΚΛΑΡΑ


Βρισκόμαστε στην 4η μέρα της Απεργίας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Η συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργίες της ΓΕΝΟΠ, στην Μεγαλόπολη - και στις Μονάδες του ΑΗΣ και στα Ορυχεία - έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι θα εξαντλήσουν και θα επιστρατεύσουν κάθε μέσο προκειμένου να διαφυλάξουν το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ.
Συγχαίρουμε όλους τους εργαζόμενους (που από την αρχή και παρά την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε επέδειξαν την καλή τους πρόθεση να στηρίξουν τον απεργιακό αγώνα) για το ήθος, την αξιοπρέπεια, αλλά και την δυναμικότητα που επιδεικνύουν στον εν λόγω αγώνα. 
Ο αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά με τους εργαζόμενους και το συνδικάτα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, υπερασπιζόμενοι μια πορεία ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της ΔΕΗ προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των καταναλωτών.
Για έναν ολοκληρωμένο ενεργειακό σχεδιασμό με πρωταγωνιστικό ρόλο μιας Δημόσιας ΔΕΗ και του Ενεργειακού Κέντρου της Μεγαλόπολης.
Ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται με την Συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  στην Μεγαλόπολη, την Παρασκευή  24  Ιουνίου 2011 στις 8 το βράδυ στην κεντρική Πλατεία.
Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, τους πολίτες της Μεγαλόπολης και τους κοινωνικούς φορείς να πάρουν μέρος στην Συγκέντρωση γιατί η υπόθεση της ΔΕΗ είναι υπόθεση όλων μας. 
 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ
ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου