Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αναστολή Απεργιακών κινητοποιήσεων

ΕΤΕ/ΔΕΗ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΕΔΟΠ/ΔΕΗ - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΣΕΠ/ΔΕΗ - ΠΑΣΥΠ - ΠΑΣΕΒ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΕΝΩΣΗ - ΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΣΟΜΗΧ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ - ΑΗΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - ΣΕΠΥΔ - ΣΠΕ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
  ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
 29/1/2014
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ 

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο σήμερα στην Βουλή, επί της αρχής, που αφορά την πώληση του ΑΔΜΗΕ σε ιδιώτη. Δυστυχώς, οι βουλευτές της συγκυβέρνησης και σ’ αυτή την περίπτωση ακολούθησαν την κομματική πειθαρχία αδιαφορώντας για την εκποίηση του δημόσιου  πλούτου της χώρας.
Αγνόησαν ότι ο ΑΔΜΗΕ και τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας είναι βασικές υποδομές για ένα οργανωμένο κράτος, ώστε να είναι απαγορευτική η παραχώρησή τους σε ιδιώτη.
Η συμμετοχή των συναδέλφων στον αγώνα, ήταν σημαντική με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να ολοκληρωθεί σήμερα η ψήφιση του κατάπτυστου νομοσχεδίου και να αποσυρθεί η τροπολογία με την οποία ήθελαν να απαλείψουν  την ασφαλιστική σχέση που έχουμε δημιουργήσει με τον όμιλο ΔΕΗ. 
Ως εκ τούτου τα πρωτοβάθμια σωματεία συντονισμένα, θα συνεδριάσουν τις επόμενες μέρες προκειμένου να χαράξουμε κοινή στρατηγική για την αποτροπή της ψήφισης του νομοσχεδίου.
Συνακόλουθα, τώρα αναστέλλουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις -επαναλαμβανόμενες 24ώρες, απεργιακά μέτρα - είμαστε σε ετοιμότητα, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, γιατί η συγκυβέρνηση ετοιμάζει ακόμη:
Την ιδιωτικοποίηση της μικρής ΔΕΗ
Την πώληση του Ομίλου ΔΕΗ με ποσοστό 17% 
 Σας καλούμε σε επαγρύπνηση -  Σας καλούμε σε εγρήγορση 
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου