Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Εργατικό Ραντεβού στη ΔΕΘ - Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2014 στις 6 το απόγευμα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Στη ΔΕΘ για άλλη μια φορά τα Συνδικάτα κινητοποιούνται. 
Διοργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 6 Σεπτέμβρη 2014 στη Θεσ/κη στις 6 το απόγευμα στο Άγαλμα Βενιζέλου
Η Κυβέρνηση, σε ρόλο καταστροφέα, συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της ψηφίζοντας νόμους και επιβάλλοντας μέτρα που δίνουν τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία καταργώντας κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας, εντείνοντας την ύφεση και τα αδιέξοδα. 
Η πραγματικότητα, που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική τάξη της χώρας και ο ελληνικός λαός, είναι η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ανεργία, η φτωχοποίηση, η λιτότητα, ο εκφοβισμός, οι απολύσεις, οι φοροεπιδρομές. Το χειρότερο όλων είναι οι διαρκείς παρεμβάσεις στα Δημοκρατικά και Κοινωνικά μας δικαιώματα, μέσα από τις αλλεπάλληλες επιστρατεύσεις απεργών, την κατάργηση και τις συνεχείς «παρακάμψεις» δημοκρατικών θεσμών και διαδικασιών. 
Η κυβέρνηση εκτός από την οικονομία κακοποιεί κατ’ επανάληψη και τους δημοκρατικούς θεσμούς, κουρελιάζει το Σύνταγμα με στόχο την εξυπηρέτηση πολιτικών και αντεργατικών σκοπιμοτήτων. Ισοπεδώνει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης, εργασίας και κοινωνικής ασφάλειας. Κάθε έννοια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Απέναντι σε αυτή  την βάρβαρη, αντικοινωνική, αντιαναπτυξιακή και άδικη, ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι, απαιτούμε να μπει εδώ και τώρα οριστικό τέλος στον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ και στη ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ.
Παρά τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τις καταργήσεις και τους περιορισμούς έδωσαν και θα συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα τους με κάθε μέσο και τρόπο σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο για να αποκρούσουν και να ανατρέψουν αυτές τις αντεργατικές, αντικοινωνικές και εξόχως αντιδημοκρατικές & αντιευρωπαϊκές πολιτικές, ν’ ακυρώσουν τις καταστροφικές επιταγές των μνημονίων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για να κερδίσει ο Έλληνας εργαζόμενος αυτά που του στέρησαν λόγω της κρίσης για την οποία δεν φέρει καμία ευθύνη.  
Δίνουμε δυναμικό αγωνιστικό «παρόν» γιατί: Θέλουμε Εργασία και ΟΧΙ Ανεργία. 
Απαιτούμε Δημοκρατικά Δικαιώματα. Αγωνιζόμαστε για Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Συμμετέχουμε στον αγώνα διαρκείας για την  ανατροπή. 
Το συνδ. κίνημα της Αρκαδίας, στο αγωνιστικό αυτό ραντεβού, θα δώσει το δικό του παρόν. Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους απ’ όλη τη χώρα. 
Το Δ.Σ του Ε.Κ.Αρκαδίας θα δρομολογήσει λεωφορείο για την Θεσ/κη.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα Σωματεία και στο Εργατικό Κέντρο. 
Αναχώρηση: Παρασκευή  5  Σεπτεμβρίου στις 7:15 το πρωί από Μεγ/λη  και στις 8:00 το πρωί από Τρίπολη.    
Επιστροφή:  Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου το πρωί από  Θεσ/κη.
Δηλώσεις  Συμμετοχής: Τηλ.: 2710 - 222218 
                                 
 Το Δ.Σ του Ε.Κ.Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου