Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σχετικά με τις μειώσεις των μισθών μας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
5/12/2011

Συνάδελφοι - σες

Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει ήμασταν σίγουροι ότι με τον τρόπο που η Διοίκηση έκανε τις μειώσεις των μισθών μας θα δημιουργούνταν αδικίες.
Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Επειδή όμως το ζητούμενο ιδίως τώρα δεν είναι απλά και μόνο να κάνουμε διαπιστώσεις αλλά κυρίως το να διορθώσουμε την κατάσταση, σας ενημερώνουμε ότι ήδη ξεκινήσαμε τη συζήτηση με τη Διοίκηση ώστε - όπως έχουμε συμφωνήσει - από αυτό το μήνα κιόλας να εξαλειφθούν οι όποιες αδικίες.
Με βάση τα παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ πριν καταλήξουμε στο πως ακριβώς θα εξαλειφθούν οι όποιες αδικίες θα υπάρξει συζήτηση και ενημέρωση με όλους τους συλλόγους.
Επιπροσθέτως, τις αμέσως επόμενες ημέρες και αφού έχουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα στα χέρια μας θα συνεδριάσει η Επιτροπή του άρθρου 48 του καταστατικού μας.
Τέλος, θυμίζουμε και καλούμε όλους τους Συλλόγους να ετοιμάζονται για την έναρξη του διαλόγου μέσω του οποίου θα οριστικοποιηθεί (το αργότερο ως τις 15 Γενάρη) ο τρόπος για τον υπολογισμό των μισθών της κάθε κατηγορίας, της κάθε ειδικότητας. Δηλαδή, το πώς θα διαμορφωθούν τελικά οι μειώσεις.

 ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου