Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013: Ημέρα πολιτικής αντίστασης στο μνημονιακό καθεστώς, Απεργία αντίστασης στις διαθεσιμότητες-απολύσεις, αντίστασης και κοινής δράσης μαζί με τα 2 εκατομμύρια ανέργων, για το 1 εκατομμύριο συναδέλφων που δεν έχουν περίθαλψη, για τις 500.000 οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ εισόδημα, ημέρα κινητοποίησης των νέων ανθρώπων που μεταναστεύουν, για να φράξουμε το δρόμο για τη διάλυση και το ξεπούλημα της ΔΕΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΙ στην 24ώρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6 ΝΟΕΜΒΡΗ
  
Πανελλαδική 24ωρη Απεργία έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 ενάντια στην πολιτική της λιτότητας, της ανασφάλειας και της ανεργίας.
Η κυβέρνηση την ίδια στιγμή που διατυμπανίζει ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, προωθεί: Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την φτωχοποίηση και εξαθλίωση εργαζόμενων και συνταξιούχων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, διαθεσιμότητες, αντιασφαλιστικά μέτρα, απελευθέρωση των απολύσεων, νέοι φόροι και χαράτσια, διάλυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας.
Μόνη διέξοδος, μόνη ελπίδα για το αύριο είναι να ανατρέψουμε τα μνημόνια.
Να υπερασπίσουμε τη ζωή και τις οικογένειές μας.
Υπάρχει τρόπος! Όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας, σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, όλοι μαζί μπορούμε! 
Η  συμμετοχή όλων στην απεργία είναι επιβεβλημένη και ειδικά των Εργαζομένων της ΔΕΗ, γιατί διακυβεύεται η ύπαρξη της Επιχείρησης (ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ) και τα Ασφαλιστικά μας δικαιώματα. Είναι στο τελικό στάδιο η ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ με πρώτο βήμα την πώληση του ΑΔΜΗΕ (Δίκτυα Μεταφοράς του ρεύματος).
ΤΩΡΑ τα Συνδικάτα και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ πρέπει με αποφασιστικό, μαχητικό και ενωτικό τρόπο να οργανώσουν τον αγώνα μας.
 ·      Να αποτρέψουμε τα νέα αντεργατικά μέτρα
·        Να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα
·  Να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό, πλατύ μέτωπο αντίστασης και αγώνα που θα φράξει το δρόμο για τη διάλυση και το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ είναι ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και δεν προσφέρεται για πώληση
Η κυβέρνηση δεν έχει καμιά πολιτική νομιμοποίηση για ξεπούλημα της ΔΕΗ
  
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ
Καλούμε τους εργαζόμενους στο Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης να πάρουν μέρος στην Απεργία, στη Συγκέντρωση & το Συλλαλητήριο.

ΟΛΟΙ  στην  Συγκέντρωση  Εργατικού  Κέντρου  -  ΑΔΕΔΥ
την  Τετάρτη  6  Νοεμβρίου 2013,  στις  10:30  το πρωί
 Τρίπολη - Πλατεία Αγ. Βασιλείου

Το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ Δ.Ε.Η ΜΕΓ/ΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου