Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 4/3/2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ,ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ,
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Το ταξικό συνδικάτο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, που πρώτο - από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε  (11 Σεπτέμβρη 2011) η επιβολή του χαρατσιού στους λογαριασμούς της ΔΕΗ - διαφώνησε κάθετα και ριζικά με αυτό το κατάπτυστο και αντικοινωνικό μέτρο καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση και ανακοινώνοντας ότι θα εμποδίσει την υλοποίησή του με κάθε τρόπο και μέσο, εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση του ΣΤΕ που θεωρεί αντισυνταγματική τη διακοπή του ρεύματος λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού και τη θεωρεί μια πρώτη νίκη και δικαίωση όλων όσων αγωνίστηκαν ενάντια σ’ αυτόν τον απαράδεκτο και αντικοινωνικό νόμο που χρησιμοποιούσε το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας ως μοχλό εκβιασμού της κοινωνίας.
Ταυτοχρόνως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας στηρίζοντας τον αγώνα μας και δίνοντάς μας δύναμη και κουράγιο.
Ιδιαιτέρως δε για μια φορά ακόμα ευχαριστούμε τη Γ. Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον παλαίμαχο αγωνιστή, σύμβολο της αντίσταση του λαού μας στους Γερμανούς κατακτητές κ. Μανώλη Γλέζο που τις κρίσιμες ώρες της κατάληψης του κτιρίου έκδοσης των λογαριασμών στην οδό Πειραιώς αλλά και στο κέντρο αποστολής των εντολών διακοπής του ρεύματος στην οδό Μεσογείων ήταν πάντα δίπλα μας.
Επίσης, με τη δέσμευση ότι ποτέ δεν θα υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα, από καρδιάς ευχαριστούμε τους χιλιάδες απλούς πολίτες που στάθηκαν δίπλα μας αλλά και τα μέλη μας, τους τεχνίτες μας, που δεν πειθάρχησαν στις εντολές διακοπής.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΗ

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛHΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ - ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ – ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΣ

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου