Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

24ΩΡΗ Πανελλαδική Απεργία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ την Πέμπτη 31/1/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28 - 1 - 2013

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ο εκφοβισμός των εργαζομένων και  η ποινικοποίηση
 των αγώνων του συνδ. κινήματος δεν θα περάσουν

Η κυβέρνηση συνεχίζοντας τον αντιδημοκρατικό κατήφορο και τον αυταρχισμό προχώρησε σε «επίταξη» των απεργών εργαζομένων στο Μετρό και την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων.
Υπερασπίζουμε το δικαίωμα μας να μπορούμε να αντιδράσουμε χωρίς να μας επιστρατεύουν, για να μην έρθει και η δική μας σειρά.
Το συνδ. κίνημα επιβάλλεται να κινηθεί σε μια πορεία αγωνιστικής και απεργιακής δράσης για να μην περάσει το νέο πλήγμα σε βάρος των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των εργαζομένων.

· Να υπερασπιστούμε τη διαδικασία  των ελεύθερων Συλλογικών διαπραγματεύσεων και την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας ενάντια σε νέες μειώσεις των μισθών.
·    Να μην περάσουν οι απολύσεις, το ξεπούλημα των Δημοσίων Επιχειρήσεων και της δημόσιας περιουσίας.
·  Να ανακληθεί η απόφαση επίταξης των εργαζομένων του Μετρό και να αποτρέψουμε τον κυβερνητικό αυταρχισμό στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων και του σ.κ.
Το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ. ΔΕΗ Μεγ/λης καλεί τους εργαζόμενους στο Λεκανοπέδιο να πάρουν μέρος στην 24ώρη Απεργία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα για την υπεράσπιση της ΔΕΗ, των εργασιακών και δημοκρατικών μας δικαιωμάτων.
  
Ο αγώνας είναι για όλους

Ο αγώνας είναι για εμάς τους ίδιους


Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου