Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Πουλάνε τον ΑΔΜΗΕ - Οδηγούν σε Χρεοκοπία και Διάλυση τη ΔΕΗ


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει
στα χνάρια Σαμαρά - Βενιζέλου

Πουλάνε τον ΑΔΜΗΕ - Οδηγούν σε Χρεοκοπία
και Διάλυση τη ΔΕΗ
Μέτωπο Αντίστασης και αγώνα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και τη διάλυση της ΔΕΗ
  
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την ψήφιση του 3ου μνημονίου (και την στήριξη από Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) συνεχίζοντας στα χνάρια Σαμαρά - Βενιζέλου αποφάσισε στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ από τη ΔΕΗ και την παράδοση του σε ιδιωτικά συμφέροντα επιχειρώντας ταυτόχρονα επικοινωνιακά για την τάχατε παραμονή του 51% στο Δημόσιο να παραπλανήσει τους εργαζόμενους και την κοινωνία.
Η κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στο ξεπούλημα της ΔΕΗ η οποία έχει συμβάλλει στον εξηλεκτρισμό και στην πρόοδο της χώρας, αναντικατάστατης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στην οποία, στα πάνω από 65 χρόνια λειτουργίας της, ο Ελληνικός λαός έχει επενδύσει δισεκατομμύρια ευρώ σε πάγια περιουσιακά στοιχεία.
ΚΑΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση να σταματήσει την εγκληματική και καταστροφική απόφασή της να ξεπουλήσει τον ΑΔΜΗΕ και να οδηγήσει στην χρεοκοπία και τη διάλυση της ΔΕΗ.
Δεν έχει καμιά πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. 
Η ΔΕΗ έχει ανάγκη από ένα στρατηγικό πλάνο εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης και όχι από διάσπαση, διάλυση και ξεπούλημα που προωθεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Αγωνιζόμαστε για μια σύγχρονη, Δημόσια, Ενιαία, Καθετοποιημένη, αναβαθμισμένη και ανασυγκροτημένη ΔΕΗ, που θα λειτουργεί με αναπτυξιακά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά κριτήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου