Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η Διεύθυνση του ΑΗΣ Μεγ/λης-Β, αγνοώντας την υποχρέωση της και καταπατώντας τα δικαιώματα των εργαζομένων δεν συνέταξε και δεν απέστειλε στη ΔΕΘ και την ΔΑΝΠ τα Φύλλα Αξιολόγησης (Βαθμολογίες) του προσωπικού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
                                     19-5-2017

Η Διεύθυνση του ΑΗΣ Μεγ/λης-Β, αγνοώντας την υποχρέωση της και καταπατώντας τα δικαιώματα των εργαζομένων δεν συνέταξε και δεν απέστειλε στη ΔΕΘ και την ΔΑΝΠ τα Φύλλα Αξιολόγησης (Βαθμολογίες) του προσωπικού όπως προβλέπεται από Μόνιμη Οδηγία, αυτή η διαδικασία να είχε ολοκληρωθεί μέχρι την 15η Φεβρουαρίου.
Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί οι βαθμολογίες και ολοκληρώνεται η καταγραφή τους για τον Τομέα Λειτουργίας ενώ για τον Τομέα Συντήρησης δεν έχει ακόμη συμπληρώσει τα Φύλλα Αξιολόγησης ο αντίστοιχος Τομεάρχης !!! 
Είναι ο μοναδικός Σταθμός που παρουσιάζει αυτή την σημαντική καθυστέρηση.
Η Διεύθυνση του ΑΗΣ Μεγ/λης - Α όπως και η Διεύθυνση του ΛΚΜ έχουν αποστείλει έγκαιρα τα Φύλλα Αξιολόγησης και έχουν αποστείλει και την μισθολογική προαγωγή (Κλιμάκια) όσων συναδέλφων μας δικαιούνται προαγωγή από την 1-1-2017 μέχρι και τέλος Απριλίου και τις επόμενες μέρες θα αποστείλουν και του Μαΐου. 
Γιατί δεν υπήρξε έγκαιρα η σύνταξη και η αποστολή των Φύλλων Αξιολόγησης των εργαζομένων ;
Υπάρχει αυξημένος φόρτος εργασίας στην Ιεραρχία ; Θα έχει ως αποτέλεσμα η καθυστέρηση αυτή πιο δίκαιη και αξιοκρατική αξιολόγηση των εργαζομένων ;
Πότε θα σταλεί το σύνολο των βαθμολογιών των συναδέλφων του ΑΗΣ Μ - Β και στην συνέχεια οι μισθολογικές προαγωγές ; «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»…. 
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Σ. ΔΕΗ Μεγαλόπολης καταγγέλλει ότι η παραπάνω καθυστέρηση φέρνει στην επιφάνεια τη διαλυτική κατάσταση που υποβόσκει στην λειτουργία της Τοπικής Ιεραρχίας και την υπονόμευση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Καλούμε την Ιεραρχία της Επιχείρησης να παρέμβει έτσι ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η αποστολή των Φύλλων Αξιολόγησης και της μισθολογικής προαγωγής των εργαζομένων και να καλυφθεί η σημαντική καθυστέρηση από την αδράνεια της Τοπικής Διεύθυνσης διεκπεραίωσης των μισθολογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων. 
Σήμερα πραγματοποιήσαμε για την παραπάνω αντεργατική στάση δίωρο αποκλεισμό από την αρχή του ωραρίου του γραφείου Διοίκησης της Τοπικής Διεύθυνσης, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ Δ.Ε.Η ΜΕΓ/ΛΗΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:  Γ.Δ/Π  -  Γ.Δ/ΑΝ.Π.  -  ΔΕΘ  -  ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου