Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σ.Α.Σ.Ε.Η.Ε



* Μετά από μία πολύωρη και με μεγάλες εντάσεις συνεδρίαση, το Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αποφάσισε την πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων, πριν την κατάθεση του Νομοσχεδίου για το ξεπούλημα του 17% της ΔΕΗ. Καταγράφτηκε με έντονα χαρακτηριστικά η αποφασιστικότητα για δυναμικές κινητοποιήσεις από όλους τους Προέδρους των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας και τον Πρόεδρο της ΠΟΣ-ΔΕΗ.
* Μαζικά και δυναμικά θα συμμετέχουν οι Εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στις 11 Μαΐου 2011 αλλά και στις εκδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς σύμφωνα με απόφαση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
* Αγωγή ετοιμάζεται να καταθέσει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και η ΠΟΣ-ΔΕΗ κατά παντός υπευθύνου, για τη μη εφαρμογή του Ν. 2773/99, που έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο Ασφαλιστικό μας, με τη μη έγκυρη καταβολή του ΕΦΑΠΑΞ και την καθυστέρηση πληρωμών στις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες.
* Σύμφωνα με νέα οδηγία του ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΕΑΠΑΠ-ΔΕΗ όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες θα πληρώνονται μέσω των ατομικών τραπεζικών λογαριασμών κάθε Ασφαλισμένου, μετά από τρεις ημέρες μετά την κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών (αποδείξεων, τιμολογίων κλπ). Προσοχή, σε περίπτωση μη προσωπικής παρουσίας απαιτείται η κατάθεση επικυρωμένης εξουσιοδότησης στα ασφαλιστικά γραφεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου