Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Λ. Λιαρόπουλος, εκ των «σοφών» του κ. Λοβέρδου. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!

Λ. ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί μηνύουμε τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

                                                       Του Χάρη Φλουδόπουλου 

Μέσω facebook, δημιουργείται το πρώτο κίνημα πολιτών εναντίον της απεργίας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και του προέδρου της προσωπικά Νίκου Φωτόπουλου. Μάλιστα η ομάδα «ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ» που μετρά μέσα σε λίγες ώρες ύπαρξης εκατοντάδες μέλη κατέθεσε χθες μηνυτήρια αναφορά εναντίον του προέδρου της ΓΕΝΟΠ και της απεργίας στη ΔΕΗ.
«Κάναμε μια μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου όπου τον παρακαλούμε να κάνει ό,τι νομίζει εκείνος ότι είναι σωστό παραθέτοντας ορισμένα επιχειρήματα» τονίζει μιλώντας στο Capital.gr ο δημιουργός της ομάδας στο facebook, καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών Λυκούργος Λιαρόπουλος.
Η αναφορά παραδόθηκε στα χέρια του εισαγγελέα χθες και σε αυτήν επισημαίνονται οι κίνδυνοι ακόμη και για τη ζωή απλών ανθρώπων, πέρα από την οικονομική ζημιά που προκαλείται από τις διακοπές ρεύματος.
«Αναφέρουμε στον εισαγγελέα ότι υπάρχουν άνθρωποι των οποίων κινδυνεύει η ζωή γιατί χρησιμοποιούν στο σπίτι τους μηχανήματα που υποστηρίζουν την υγεία τους που σταματούν όταν πέφτει το ρεύμα. Υπάρχουν άνθρωποι στα χειρουργεία όταν πέφτει το ρεύμα. Χαλάνε οι υπολογιστές σε απλούς πολίτες, επαγγελματίες και καταστήματα υφίστανται ζημιά. Επίσης επισημαίνουμε ότι υπάρχει ζημιά 4 εκατομμύρια ευρώ από τις διακοπές ρεύματος» προσθέτει ο καθηγητής με ειδίκευση στα οικονομικά της υγείας.
Το group χθες το βράδυ μετρούσε 403 μέλη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται πολύ γνωστά ονόματα της πολιτικής και οικονομικής ζωής, ηθοποιοί, σκηνοθέτες ακόμη και κοινωνικοί φορείς που θεωρούν ότι θίγονται από τη συμπεριφορά της ΓΕΝΟΠ και του προέδρου της.
 «Δε θυμόμαστε να έχουμε ορίσει ποτέ τον κύριο Φωτόπουλο υπεύθυνο να αποφασίζει για εμάς και εξ ονόματός μας, για το τι είναι καλό για τη χώρα, για τις επιχειρήσεις ή τους απλούς πολίτες. Είμαστε «θυμωμένοι» και είπαμε ότι κάτι πρέπει να γίνει» αναφέρει ο κ. Λιαρόπουλος, ο οποίος δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις αποκαλύψεις του πορίσματος Ρακιντζή για τις παράνομες επιχορηγήσεις και σπατάλες χρημάτων στο συνδικάτο της ΓΕΝΟΠ:
«Διαβάσαμε για αυτά που έχουν κάνει και τώρα μας λένε ότι μας κόβουν το ρεύμα για να σώσουν τη χώρα. Σε μια στιγμή που η χώρα βολοδέρνει και κινδυνεύει να χρεοκοπήσει».
«Ξέρω τι σημαίνει συνδικαλισμός και που τελειώνει το δικαίωμα του συνδικαλιστή και που αρχίζει το δικό μου ως πολίτη και της πολιτείας» καταλήγει ο καθηγητής που δημιούργησε το γκρουπ των ανθρώπων που έχουν...   «αγανακτήσει» με τη ΓΕΝΟΠ.

                                          Πηγή: www.capital.gr 23-6-2011

ΔΗΛΩΣΗ
23-6-2011

ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ  Ο.Ε.Ν.Γ.Ε  ΓΙΑ ΤΗ  ΜΗΝΥΣΗ ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Το θράσος του κ. Λιαρόπουλου είναι απροσμέτρητο.
Αυτός ο εκδοροσφαγέας του Εθνικού Συστήματος Υγείας εμφανίστηκε χτες ως προστάτης της κοινωνίας και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, διότι δήθεν οι απεργίες της ΔΕΗ προκαλούν προβλήματα στα Νοσοκομεία.
Αγνοεί ο άσχετος ότι όλα τα Νοσοκομεία της χώρας διαθέτουν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη τα οποία ενεργοποιούνται μόλις γίνει διακοπή ρεύματος στο δίκτυο, χωρίς να προκαλείται κανένα απολύτως πρόβλημα στα χειρουργεία και στα μηχανήματα υποστήριξης των ασθενών. Πρόκειται για το ίδιο θράσος και την ίδια ασχετοσύνη την οποία εμείς οι γιατροί διαπιστώσαμε περίτρανα τους τελευταίους μήνες, όταν ο κ. Λιαρόπουλος περιέρχονταν ως πλανόδιος θιασάρχης την Ελλάδα και από κοινού με τον προστάτη του Υπουργό Υγείας ανήγγειλαν συγχωνεύσεις Νοσοκομείων, τα οποία δεν είχαν δει ποτέ τους, ούτε καν σε φωτογραφική αποτύπωση.
Καλούμε τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία, καθώς και όλους τους πολίτες της χώρας να μην δίνουν βάση ούτε έρεισμα σε τυχάρπαστες ενέργειες, οι οποίες έχουν ως μοναδικό στόχο να προκαλέσουν φόβο και κοινωνικά αντανακλαστικά, στρέφοντας την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.
                                                         ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΟΕΝΓΕ
  

ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

                                                     Από Α.Ρ.Σ.Ι. 23-6-11

«Διαπρέπει» πάλι από χθες στα κανάλια και στα ραδιόφωνα ο γνωστός … «σοφός» του Υπουργείου Υγείας κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος. Το τελευταίο διάστημα ο περί ού ο λόγος κύριος έχει φάει ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ για τις ανεκδιήγητες «προτάσεις» του περί «αναμόρφωσης» του Συστήματος Υγείας. Υπενθυμίζουμε ότι οι «προτάσεις» αυτές, για τις οποίες ο κ. Λιαρόπουλος ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΔΡΑ από το υστέρημα του ελληνικού λαού, εκτός από το ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ μιας πολιτικής διάλυσης κάθε έννοιας δημόσιας περίθαλψης, έδειχναν ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΑΓΝΟΙΑ της πραγματικότητας των νοσοκομείων.
Γι’ αυτό ΧΛΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ακόμα και από πάρα πολλούς ανθρώπους προσκείμενους στην κυβέρνηση… Αφού λοιπόν … «αναμόρφωσε» (τρομάρα του) με το αζημίωτο το Σύστημα Υγείας, ο κ. Λιαρόπουλος σπεύδει να «αναμορφώσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία: κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ενάντια στη … ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ (!!!) ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ενάντια στο ξεπούλημα της επιχείρησης. Μάλιστα περιφέρεται σε κανάλια και ραδιόφωνα, εκστομίζοντας ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ αφορισμών ακροδεξιάς έμπνευσης ενάντια γενικά στις αντιδράσεις του ελληνικού λαού για την κυβερνητική πολιτική, ενάντια στο συνδικαλιστικό κίνημα, ενάντια στην έννοια της απεργίας κλπ.
Φουκαρά Λιαρόπουλε, ο έτερος των «σοφών» του κ. Λοβέρδου (Μόσιαλος) αναβαθμίστηκε σε κυβερνητικό εκπρόσωπο (!!!), ενώ εσένα σε βάζουν να καταθέτεις μηνύσεις σε απεργούς μαζί με τους Μίχαλους και τους Κυριάκους Μητσοτάκηδες… Το ποιόν των ανθρώπων που επιστρατεύει η κυβέρνηση για να υπερασπίζονται την πολιτική της είναι ενδεικτικό για την ουσία της πολιτικής αυτής. Όμως επειδή ο λαός «είναι μέχρι εδώ» και δεν αντέχει άλλο, προειδοποιούμε τους κάθε λογής Λιαρόπουλους ότι τις τελευταίες μέρες στο Σύνταγμα εκτός από το γνωστό σύνθημα «κρατάμε τα λιμάνια, κρατάμε τη ΔΕΗ, πουλάμε το μπορντέλο που λέγεται Βουλή», άρχισε να φωνάζεται και το «ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ».
- ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
- ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 29 ΚΑΙ 30 ΙΟΥΝΗ
- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
- ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ

Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου