Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ στην 24ώρη Πανεργατική Απεργία στις 3 Δεκεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΙ στην 24ώρη Πανεργατική Απεργία
 στις 3 Δεκεμβρίου

ΟΧΙ στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης
ΟΧΙ στη νέα φοροεπιδρομή

Απεργούμε, Διαδηλώνουμε και Απαιτούμε να μπει ένα τέλος στην ίδια, αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική που συνεχίζεται με την ψήφιση του προϋπολογισμού, που φέρνει νέα φοροεπιδρομή, δραματικές περικοπές, ισοπέδωση του Ασφαλιστικού και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Η  συμμετοχή μας στην απεργία είναι επιβεβλημένη για να αποτρέψουμε την συρρίκνωση, τη διάλυση της ΔΕΗ, τα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα
Με το 3ο μνημόνιο (Ν. 4336/2015) που υπογράφτηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. (και από Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) θα οδηγήσει στην παραχώρηση του ΑΔΜΗΕ εκτός της ΔΕΗ ή ακόμη και σε ιδιώτες.
Το ποσοστό συμμετοχής της ΔΕΗ στην χονδρική αγορά - καθώς και στην λιανική - θα μειωθεί άμεσα στο 25% της παραγωγής της από λιγνίτες και νερά και μέχρι το 2020 να μην παράγει και να μην εισάγει πάνω από το 50% της καταναλισκόμενης ενέργειας καθώς επίσης την παραχώρηση και του 17% του μετοχικού κεφαλαίου της Επιχείρησης μέσω ΤΑΙΠΕΔ. 
Με τις πολιτικές αυτές θα ευνοηθούν οι ιδιώτες στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, θα οδηγηθεί σε συρρίκνωση και διάλυση η ΔΕΗ και θα αυξηθεί η τιμή του ρεύματος με αρνητικές επιπτώσεις στους καταναλωτές και την προοπτική ανάπτυξη της χώρας μας.
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να αποτρέψουμε τα νέα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα
Να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό, πλατύ μέτωπο αντίστασης και αγώνα ενάντια στη διάλυση και το ξεπούλημα της ΔΕΗ
Καλούμε τους εργαζόμενους στο Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης να πάρουν μέρος στην Απεργία, στη Συγκέντρωση & το Συλλαλητήριο.

 ΟΛΟΙ στην Συγκέντρωση Εργατικού Κέντρου - ΑΔΕΔΥ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, 10:30 το πρωί
 Τρίπολη - Πλατεία Αγ. Βασιλείου

Το  Δ.Σ  του  Σ.Ο.Σ  Δ.Ε.Η  ΜΕΓ/ΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου